Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Kdo pravzaprav so gorski reševalci?

Društvo GRS Kamnik je prostovoljno, samostojno, nepridobitno in nepolitično združenje fizičnih oseb, ki deluje na podlagi Zakona o društvih. Dejavnost gorske reševalne službe opravlja brezplačno, kot javno službo, ki je v javnem interesu in je humanitarna dejavnost.
Osnovni namen in cilj delovanja Društva GRS je prostovoljno pomagati ljudem pri nesrečah v gorah in na težko dostopnih terenih. Člani opravljajo preventivne in operativne naloge v zvezi z varstvom pred naravnimi in drugimi nesrečami ter zaščito in reševanjem na območju porečja Kamniške Bistrice. Vključeni so v sistem zaščite in reševanja Republike Slovenije. 

 

Kljub številnim prebedenim nočem, skrbi naših najbližjih, ko so se skozi zgodovino časa različnih generacij odpravljali na pomoč ljudem v stiski, so se tokrat gorski reševalci iz Kamnika sami znašli v težavah, ki jim jih pomagajo reševati dobri ljudje. Ostali so namreč brez osnove za reševanje; strehe nad glavo.

Zgodba je dolga, kot je dolga brada Kralja Matjaža, ki spi pod Peco in le z Našo pomočjo jim bo uspelo, da si bodo zagotovili ustrezne pogoje za kvalitetno reševanje v gorah.
 
Kdor bi rad pomagal:

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo GRS5 na številko 1919 in prispevali boste 5 € za gradnjo novih prostorov GRS Kamnik.

Doniranje je možno od 1.4.2019 do 1.4.2020.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 Slovenije (tudi BOB) in T2.
Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS - Donacija so objavljeni na spletni strani društva Gorska reševalna služba Kamnik.
Več na: https://www.grs-kamnik.si/novice.php?pid=983 

POMAGAJMO VSI POLETOVCI IN NAREDIMO ŠE ENO ZGODBO Z NASMEHOM!

 

 

Simon Kurinčič

podpredsednik GRS Kamnik

 

';