Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Ekipa Tuš TEAM - ena najboljših amaterskih kolesarskih ekip na svetu

Že lani so opozorili nase z uspehi na Danskem, kjer so v svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu v konkurenci rekordnih več kot 2000 kolesarjev iz kar 47-tih držav osvojili zavidljive lovorike in tako postali najmočnejša amaterska kolesarska ekipa. Nedavno so se kolesarji vrnili iz avstrijskega Hatrberga, kjer je ekipa TUŠ TEAM ponovno dokazala, da je *ena najboljših ekip na svetu*.

Dosežki:

*2013*

1. mesto na svetovnem prvenstvu UWCT Trento v kronometru: Matej Lovše, Gregor Tekavec

*2014*

1. mesto na svetovnem prvenstvu UWCT Ljubljana: Gregor Tekavec

*2015*

Svetovno prvenstvo UWCT Danska:

1. mesto Igor Kopše (kronometer)

3. mesto Borja Jelič (kronometer)

*2016*

1. mesto maraton Franja: Igor Kopše

1. mesto Državno prvenstvo v vestni vožnji:  Kopše, Melanšek, Žavbi, Lovše

Rezultati so odličen obet za prihajajoče svetovno prvenstvo v Perthu v Avstraliji, ki bo potekalo med 1. in 4. septembrom. V kronometru se bodo pomerili  Matej Lovše, Matej Kravos in Igor Kopše , na cestni dirki pa Matej Lovše, Igor Kopše, Borja Jelič, Iztok Melanšek in Andrej Žaubi.

Stiskajmo pesti, da bodo v močni konkurenci iz celega sveta ponovno zasedli najvišja mesta.

';