Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Bolj star bolj nor – ali kako podreti hitrostni rekord z gorskim kolesom

Vsi poznamo izrek – »Mladost je norost«, ampak  za tega dedka v rdečem kombinezonu tega ravno nebi mogli trditi – tu je zagotovo gospod Predin bolj suveren z izjavo »Bolj star bolj nor«.

Pri 54 letih je gospod Barone popravil svoj že tako neverjeten hitrostni rekord na gorskem kolesu na zavidljivih in verjetno težko premagljivih 223,30 km/h.

Po treh letih skrbnega načrtovanja, obiskovanja vetrnih tunelov, pogovorov z inženirji je kljub slabim vremenskim pogojem na vrhu proge zbral dovolj moških mednožnih obeskov da se je pognal tako rekoč v prosti pad v francoskem mestecu Vars in to kljub temu, da je enkrat v letu 2002 že imel bližnje srečanje z gospo Matildo, ko so se mu zlomile prednje vzmetne vilice.

Ja gospod Barone, sreča res spremlja pogumne!

';