Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Vadba po vadbi za kurjenje maščobe

Poskočno v konec treninga. Naš interval je jasen: pet vaj, 20 ponovitev, brez počitka.

Trening je namenjen vsestrasnkim športnikom. Počnete lahko karkoli se vam zahoče, le da to počnete z lastno težo. Sem ne spadajo samo poskoki, ampak tudi sklece, trebušnjaki in ostale vaje brez orodja.  Glede na to, da je vadba s skoki vedno bolj popularna in da iz človeka zares izstisne    zadnje atome moči, predlagamo naslednje vaje ...

Žabji poskoki

Počep naj bo tako globok, da se boste z zadnjico skoraj dotaknili tal. Pri prehodu v skok si lahko močno pomagate z rokami in momentumom, ki ga ustvarite, ko z njimi zanihate. Skok naj bo eksploziven, kolikor pač zmorete.

Skok kolena-prsa

Izvedbo tega skoka začnete kot pri vsakem normalnem skoku, le da v zaključku izvedbe skoka v zraku kolena pritisnete k prsom. Najbrž se vaje dobro spominjate iz šolskih časov telovadbe.

Visoki skiping

Ojej, še en ubijalec. Tecite na mestu, kolena dvigujte karseda visoko, 20-30 sekund vam ne uide.

Mrtvi dvig s poskokom

Stojte na eni nogi, težišče prestavite naprej, nogo iztegnite nazaj. Iz položaja mrtvega dviga z isto nogo zanihajte, se poravnajte in iz ene noge skočite v zrak. Vsaka noga, 20 ponovitev. Dobro, da imamo ljudje le dve nogi.

';