Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Test opreme: Kavbojska denarnica

Nova, lepo oblikovana denarnica Snap Wallet je namenjena modernemu aktivnemu človeku, ki potrebuje robustnega čuvaja svoje lastnine.

Snap Wallet je oblikovana iz enega samega kosa usnja in vsebuje obsežen notranji žep za gotovino prepognjena na pol in stranske zavihke, kamor lahko spravite tri kartice. Če se odpravljate v hribe ali na dolg sprehod, bodo tri kartice dovolj, kajne? Gre za denarnico, ki se lahko prepolovi in da ni drsenja med obema notrnjima stranema denarnice, je ta opremljena še z gumbi, ki držijo oba prepognjena dela na mestu in obvarujejo kartice.

Denarnica je ročno izdelana in obrušena na notranji strani, da denar (upam, da ga imate čim več) lahko v notranjost zdrsne brez težav. Denarnica se bo z vami lepo postarala.

50 €, inkleafleather.com

';