Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Telovadba doma. Nagrajena mučilna naprava

Na prvi pogled tako nedolžna stvarca. Še na drugi pogled ne vemo komu ali čemu je sploh namenjena.
In potem, če se že, če vas sploh uspejo spraviti nanjo se začnejo muke. Pravzaprav bi morali že v uvodu napisati, da boste na njej vadili na lastno odgovornost, saj vemo, povsod moramo vaditi na lastno odgovornost, kajne?

Kettler crossrack je torej namenjen za »mučenje« samega sebe. Brez uteži, mučili se boste samo za lastno težo, kar pomeni,da boste edini krivec. Proizvajalec poudarja, da je to naprava za najbolj učinkovit trening s svojo lastno težo, za pretvorbo maščobe v mišično maso in izboljšanje koordinacije. Slednje še kako verjamemo, ker je potrebno biti hudičevo spreten in močan, da ti uspe vsaj ena vaja. S samo tremi vadbenimi pozicijami lahko naredite več kot z dvajsetimi različnimi klasičnimi vajami. Pika na i pa je novica, da je ta sodobna mučilnica bila pred kratkim nagrajena s Plus X nagrado za fitnes inovacijo leta! Mi smo si jo izposodili za zelo kratek čas v Intersportu.

 

 

';