Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Roza test: Šepet ne v glavi, ampak na njej

Čelada Catlike Whisper slovi po tako imenovanem multi position sistemu (MPS) z možnostjo prilagajanja prav vsaki obliki glave. MPS namreč omogoča štiristopenjsko individualno prilagoditev čelade. Na zadnji strani z gumbom nastavite čelado tako, da tesno, a udobno sedi na vaši glavi. Višino nastavljate z dvema navpičnima trakovoma. Krilca ob straneh in na zadnji strani pa omogočajo dokončno ergonomsko prilagoditev.

Dizajn čelade ni le estetski, ampak zagotavlja tudi najvišje varnostne standarde. Struktura satovja poskrbi pri udarcu v glavo za razpršitev energije po čeladi, kar je najbolj pomembno za preprečitev resnejših poškodb glave. Poleg tega je čelada na zadnji strani rahlo znižana, da še bolje zavaruje vratna vretenca.

Čelada je tudi zelo lahka in ima odlično zračenje, za katero skrbijo zračni kanali z luknjicami.

Poleg vseh omenjenih lastnosti mi je bila posebno všeč podoba čelade v moderni mat različici.

Čelado sem na pokušino dobila v trgovini AHA v Kranju, cena je 134,91 evra.

';