Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Roza test: Samo za njene oči

Očala so oblikovana posebej za dekleta, kar se pozna ne le v barvi, ampak tudi obliki in velikosti. Prilagojena so za v povprečju ožji ženski obraz, so minimalistična in ne pokrijejo celega obraza, ampak dobro zaščitijo le oči. Poleg tega tehtajo le 26 gramov, kar pomeni, da vas med vožnjo zagotovo ne bodo ovirala. Posebna stekla Photoclear imajo posebno sposobnost prilagajanja zunanjim svetlobnim razmeram, zato jih lahko uporabljate v vseh vremenskih razmerah, v soncu ali megli, vse sem tudi sama preizkusila.

Če imate dioptrijo, je v očala mogoče vdelati tudi fotokromatska korekcijska stekla, kar me je še posebno navdušilo. Prilagodljiv nosnih in nedrseči ušesniki pa pa zagotovijo dobro lego očal na obrazu, tudi ko s kolesom zapeljete čez kakšno luknjo na cestišču.

Očala sem na pokušino dobila v trgovini Maxisport Čerin. 

Cena: 109,99 evra

';