Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Nevidno, ki se najbolje vidi

Obstaja razpršilec s katerim se "popipsamo" in smo en sam velik odsevnik. Najboljše, kar lahko, na primer za nočni tek. naredimo za svojo varnost.

 

 

Ko nam jesensko uro premaknejo nam  vzamejo čas za rekreacijo.

Omejeni smo na vikend aktivnosti ali pa na nočno službo. In, če tečemo, kolesarimo, hodimo ponoči, moramo biti vidni za avtomobile in ostale nočne »sotrpine«. Razni odsevni trakovi, odsevniki vseh vrst, oblačila z všitimi odsevniki in luči, vedno pridejo prav. Na trgu pa je moč kupiti tudi razpršilec, sprej, s katerim pošpricamo svoje oblačilo ali kolo, nahrbtnik, tekaške copate ali… in bomo ponoči zelo vidni. Ko oblačilo operemo, kolo očistimo, gre razpršilec dol, ne uničuje podlage, ne tekstila ne karbona, nič. Spet »popipsamo« in spet smo vidni.


Nemški proizvajalec Holmenkol je v smučarskem svetu zelo poznan. Kmalu bo njihova proizvodnja slavila častitljivo stoletnico. 

 

 

 

 

';