Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Imena tekaških copat: Nike Air Zoom Vomero 10

 

Tokrat Nike Air Zoom Vomero 10

Kljukica je najprepoznavnejši znak v športni opremi, po vsem svetu, niti znane nemške tri črte ji ne morejo do živega, kljub slavni zgodovini in tradicionalni vrhunski kakovosti ne. Nike morda ni vedno povsem v vrhu po resnični tehnologiji, pravijo poznavalci, bolj stavijo na preskušene recepte, vendar znajo vedno narediti copate, ki so všeč mnogim – in se v njih dobro počutijo. Kar je najpomembnejše.

Zlasti ženske poznajo dve blagovni znamki: Nike, in ono druo, katere imena se ne morejo spomniti! Nike Air Zoom je Nikeova znana treninška linija, model Vomero pa je dobil ime po slovitem griču v Keniji, kjer Nikeovi varovanci opravljajo jutranje treninge. Tako je s tem modeol, nekaj kenijske tekaške lahkotnosti tudi na nogah tekačev drugje po svetu. Copat je hiter, vzdržljiv  in odziven, ni pa  zelo poceni, pravijo v testih.

';