Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Alpinine nove roza Elite 2.0

Obljuba dela dolg. Oktobra lani, ko je bila češka reprezentanca na pripravah na Pokljuki, so z Gabrielo Soukalovo potekali dogovori o izdelavi čevlja s prilagojeno obliko v petnem delu, ki je potrebna zaradi kalcinacije na peti. Že pred tem je Soukalova večkrat nagovarjala trenerje, naj predlagajo Alpini spremembo barve tekmovalnega čevlja. Med pogovorom z vodjo servisne tekmovalne službe v Alpini Vasjo Rupnikom je izrazila željo po roza tekmovalnem čevlju in po 'tehtnem' razmisleku ji je Vasja obljubil, da ga bo dobila, če ji uspe osvojiti zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala. In tako se je tudi zgodilo. Gabriela Soukalova je po odlični sezoni izpolnila 'pogoje', Alpina pa obljube ni prelomila.

Razvojna ekipa Alpina je s pomočjo dobaviteljev izdelala edinstvene roza čevlje ELITE 2.0 z njenim imenom in napisom 'Worldcup winner'. Čevlje so ji izročili na češkem državnem prvenstvu v poletnem biatlonu in po izrazu na fotografiji sodeč je presenečenje uspelo.

';