Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Trans Julijus

Druga izvedba enduro MTB dogodivščine Trans Julius bo potekala na štirih različnih destinacijah v Julijskih Alpah: v Kranjski Gori, Bohinju, Mostu na Soči in v Cerknem. Štirje različni tipi tras, lokalna kulinarika po vsakem tekmovalnem dnevu in prevoz z vlakom so že naša stalnica! Trans Julius je edinstvena in nepozabna avantura ne glede na starost in spol z enim samim ciljem: da nariše največji nasmeh pod vašo čelado!

V Kranjski Gori bo danes spoznavni dan in dan za trening za vse tekmovalce, saj bodo med drugim uradno odprli tudi najnovejšo gorsko kolesarsko pot v tem delu Julijskih Alp. V Cerkem, prvi dan tekmovanja čaka nočni prolog – v soju kolesarskih luči bodo pričarali pravo gorsko kolesarsko poslastico za vse tekmovalce ter obiskovalce.

Že naslednji dan se bodo tekmovalci odpravili v prelepo dolino reke Soče, na etapo, ki bo navdušila s svojimi razgledi. Sledi selitev v Bohinj, ampak še preden pridejo v eno izmed najbolj slikovitih dolin Julijskih Alp, se ustavijo na Soriški planini in odvozijo eno najdaljših in epskih etap v teh koncih. Zadnji dan tekmovanja  bo navdušila etapa s skupinskim štartom z vrha smučišca Vogel, ki se bo koncala ob Bohinjskem jezeru. Najboljši tekmovalci vseh štirih dni tekmovanja bodo seveda nagrajeni, in sicer s posebnimi nagradami imenovani Juliusi.

Za več informacij o enduro MTB dogodivšcini Trans Julius obišcite spletno mesto www.trans-julius.com.
 

';