Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Prvi maj - idealna priložnost za vzburljivo jadranje

Za prvomajske praznike imate možnost, da se pridružite FreeSpirit jadralni šoli iz Murtra na prvem tečaju jadranja in sicer na povsem novi jadrnici Seascape24. Seascape 24 je svojo luč prvič ugledala januarja, ko se je predstavila na sejmu navtike v Dusseldorfu. Termin tečaja: 27/04 - 02/05.

Prihod v Jezera je v sredo 27/04, tečaj pa prične v četrtek zjutraj. Po zaključku tečaja 02. maja popoldan, vam garantiramo nasmeh na obrazu – kajti jadranje na Seascape jadrnicah to preprosto izzove :) Tečaj vključuje: inštruktorja, jadranje, SUP po želji zjutraj in zvečer (po predhodnem dogovoru), nočitev v Hostlu FreeSpirit, poslovilna večerja.

Naj bodo vaši letošnji prvomajski prazniki vredni spomina, nasmeha in plesa z vetrom! Več informacij na www.freespirit.center ali smile@freespirit.center.

';