Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Marko Baloh se je danes podal na dirko čez Ameriko

Danes se je začela velika avantura, ki ji pravimo Race across America ali Dirka čez Ameriko, RAAM na kratko. Markov deseti kot tekmovalca in tudi tokrat ga poganja želja po prvi in še nedoseženi zmagi v posamični konkurenci.

Tudi letos je Marko zadnji teden preživel v Borrego SPringsu, da se čimbolje pripravi na vročino med 40 in 45°C, ki jih predvidoma pričakuje med dirko.

Prvi favorit je petkratni zmagovalec in rekorder RAAM-a Christoph Strasser, ki ga bodo izzivali iz prve vrste izkušeni Mark Pattinson, Dave Haase in Marko, v konkurenci je seveda tudi nekaj hitrih mladcev kot sta Danes Olsen in Avstrijec Mauerhofer. Presenečenja so na Dirki preko Amerike stalnica, torej pustimo se presenetiti.

 

Letošnja ekipa je ponovno slovensko-ameriška, ker se je to izkazalo za cenovno ugodno in dobro za moralo, predvsem Markotovo. Ekipo ponovno vodi Irma Baloh, ki Marka najbolje pozna in skupaj sta neuničljiva. Z nami je ponovno Borut Osojnik, novinec pa je Roman Matoz, ki bo skrbel za dobro voljo ekipe in posebej Marka. Ameriški del sestavljajo še izkušeni RAAMovci Martin Dressman, Mike Phillips, Elisabeth in Tom Guevara, Laurel Darren, Shawn Urban in novinec Georgi Stoichev.

Tekmo lahko spremljate tule:

Live Tracking -
Desktop: http://trackleaders.com/raam19f.php
Mobile: http://trackleaders.com/raam19f

 

Foto: FB Marko Baloh Cycling

';