Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Katja Pogačar. Prva slovenka med profesionalkami golfa

Katja Pogačar, doma iz okolice Ljubljane se je po dveh dnevih turnirja, Sunshine Ladies Tour, na igrišču Westlakegolf v Cape Townu v Južni Afriki, uvrstila, s plus 6 udarci, po dveh dnevih, v jutrišnji rez in finalni dan tega turnirja profesionalnih igralk.

Vodi Karolin Lampert iz Nemčije s petimi udarci pod parom igrišča. Katja je lani zaključila študij matematike in biologije na ameriški univerzi Ohio State. Turnirsko karto, za vstop med profesionalke in turnirje Ladies European Tour, si je priigrala lani decembra na kvalifikacijskih turnirjih v Maroku.

106 igralk je na dveh igriščih najprej odigralo po štiri kroge in nato je prvih 60 igralo še dodatnih 18 lukenj. Katja se je z izvrstnim rezultatom, minus 5,  uvrstila na 19. mesto in si prigarala LET tour karto za letošnje turnirje.
Dosežek, ki odmeva in bo odmeval v zemljepisno in golfsko majhni Sloveniji.

M.K.
 

';