Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Jutri dan teka za Ljubljančane

Pomlad se prebuja in na cestah prestolnice srečujemo čedalje več tekačev na svojem jutranjem ali večernem treningu. Tek je v zadnjih letih postal način življenja marsikaterega človeka, neodvisno od starosti. Nekateri si dneva brez teka ne znajo predstavljati, tako kot si spet drugi ne znajo predstavljati, kaj žene »te norce« v dežju, mrazu in vročini, da vedno tečejo. Strogo oko tekaških strokovnjakov pa je ob teh tekačih tudi zaskrbljeno, saj nemalokrat tehnika teka ni pravilna in lahko vodi v trajnejšo poškodbo. Da bi tekače usmerili kje, kako in s kom ali čim naj tečejo, da bi to počeli bolj varno in s čim manj poškodbami, v Ljubljani v sredo, 1. aprila pripravljajo dan teka. Namenjen je prav vsem: tistim, ki so že aktivni, tistim, ki jih tek zanima, pa nimajo motivacije ali korajže z njim začeti, tistim, ki jih zanima tekaška ponudba v Ljubljani, lokacije in društva, kjer se lahko priključijo vadbi in ne nazadnje za vse, ki želite iz prve roke izvedeti vse o tekaških prireditvah v Ljubljani in tudi drugje.

Dan teka bo potekal 1. aprila, pred Hišo športa na Bregu, z vsemi odgovori na vprašanja tekačev pa bodo tam od 13. do 18. ure. Zagotavljamo, da ne gre za prvoaprilsko šalo.

 

';