Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Galerija: 28. Pokljuški maraton AS

Rekreativni smučarji  tekači so se  že osemindvajsetič pomerili na polmaratonski in 10,5-kilometrski smučarsko tekaški preizkušnji, ki jo Športno društvo Pokljuka pripravila v Športnem centru Triglav Pokljuka na Rudnem polju.

Pokljuški (pol) maratonski tek na smučeh, ki ga kot zanimivost, zavarovalna družba Adriatic Slovenica podpira že 28 let, je spet privabila vse tiste tekmovalce, ki se potegujejo za slovenski pokal, kot tudi tiste, ki si samo občasno radi pripnejo tekmovalne številke. Tekmovalci so imeli na izbiro 21- in 10,5-kilometr­sko razdaljo. Tekmovalci v kategoriji nad 70 let in tekmovalke v kategoriji nad 50 let na 21-kilometrski progi se se potegovali tudi za memorialni pokal Goja Bogataja.

Drinovec Mitja (SK Ihan9 je bil najboljši v absolutni konkurenci na daljši razdalji. Med ženskami je bila prva Anja Eržen (ŠD Hera)

http://remote.timingljubljana.si/timing/Rezultati.aspx

';