Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

26. Smučarski tek gospodarstvenikov, diplomatov in politikov

Verjetno se slovenske politike sploh ne da več združiti. Verjetno. Če to ne uspe niti smučarkemu teku potem je res spet kriza. Politična kriza, ki se nadaljuje tudi v smučini.

Že 26. so se zbrali vsi, ki radi pomagajo pomoči porebnim, vsi, ki svojemu delu navkljub najdejo čas za rekreacijo. Pokljuka je v bistvu raj. In v današnjem vremenu je bilo čudovito biti na tej planoti.

Ne, ni šlo samo za rekreacijo, tudi tekma je bila, pet kilometrov je bilo potrebno preteči. In bistvo? Poleg tega, da smo lahko na enem mestu videli gospodarstvenike, diplomate in politike? Pomoč! Pralni stroj in hladilnik sta šla v dve družini, ki si v tem trenutku teh dveh naprav ne more privoščiti. Srčno si želimo, da si bodo v bližnji prihodnosti lahko privoščili veliko več.

Pred vami je velika galerija...

 

 

';