Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Video: Skok v nedrje zemlje

No, ta model je ob ogledu MTB traila za snemanje svoje nove epizode filmov »Through my Eyes« v mehiškem pragozdu doživel bližnje srečanje z vdorno jamo.

In ta model, gospodič Chase, Aaron Chase je v svoji MTB ekstremov polni glavi takoj začel načrtovati in izvesti – skok vanjo!

Na "mestu zločina" sta se mu pridružila še dva isto misleča MTB ekstremista, Chris Van Dyne in Eric Porter. Skupaj so uredili okolico prizorišča "MTB cave divinga" (naravovarstvenike naprošam, da si ob ogledu "vandalizma nad drevesi in podrastjem" zatisnejo ušesa in zaprejo oči), ter se eden po eden spustili, bolje povedano skočili v notranjost matere Zemlje!

Mislim, da dodatni komentarji niso potrebni!

Pa še nasvet: vsi trije mladeniči so profesionalni gorski kolesarji. Pri izvedbi skokov je bila, zaradi velike možnosti poškodb, prisotna tudi nujna medicinska pomoč! Prosim, ne testirajte slovenskih brezen oziroma lukenj v cestah! 

';