Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Video: Izzivanje faktorja 9.82m/s2

Zgodilo se je natanko pred enim letom, v osrčju Nitro Circusa, v Pastranalandu. Vsi, ki ste vsaj malo ozaveščeni o gravitacijskih športih, vam ime Travis Pastrana ni tuje. Kot se vam bo zdaj v spomin vtisnilo ime fanta, ki prihaja iz domovine Kiwijev, možatega rugby-a in Whakapappa planote -  Nove Zelandije. Jed Mildon se je v Pastranalandu s tem skokom vpisal v zgodovinske knjige kot prvi prebivalec Modrega planeta, ki je s svojim kolesom izvedel kar štirikratni »backflip«, ali po domače, štirikratno salto nazaj, ter pri  tem norem početju  ni obiskal lokalne mavčarne.

Kot sem že dostikrat napisal, ne poskušajte tega doma. Ne, res ne! Zato se raje zleknite v ležalnik na morju ali doma, ter opazujte Nitro-cirkusanta Jeda na delu!

';