Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Šesturno dobrodelno kolesarjenje

V okviru Dirke okoli Slovenije 2018 bomo v sodelovanju s KK Postojna in Humanitarnim društvom Vztrajaj - Never give up organizirali 6-urno dobrodelno kolesarjenje. Zbrana sredstva bomo v celoti uporabili za organizacijo kolesarskih počitnic za otroke, ki si jih ne morejo privoščiti in v sebi nosijo ljubezen do kolesarjenja.

Kdaj in kje: Postojna, 20. maj 2018 (10.30 - 16.30)

Trasa dobrodelnega kolesarjenja je dolžine 30 km s 480 višinskimi metri in poteka po občini Postojna. Sklenjena je v krog s startom in ciljem v centru Postojne na Titovem trgu. Pričetek dobrodelnega kolesarjenja je v nedeljo, 20. maja 2018, ob 10.30 uri. Startnino kolesarji poravnajo v obliki donacije v višini 10EUR - na startu, kjer bo njihovo ime vpisano v tabelo. Kolesarji si bodo ob vsakem prevoženem krogu lahko sami vpisovali število prevoženih krogov. Glede na svoje zmožnosti, se vsak kolesar odloči, koliko krogov bo odpeljal v časovni omejitvi 6 ur.

Z zbranimi sredstvi bomo omogočili kolesarske počitnice izbranim otrokom iz celotne Slovenije.

';