Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Martyn Ashton in Ft. William: Čudežna kombinacija

Verjamem, da vsak dan spremljate vašo in našo naj stran o športni rekreaciji na tej strani 10 kilometrskih karavanških zastojev. Torej tudi veste, da smo o Martynu že pisali. O njegovi nesreči, ki mu je vzela noge.  Spomnimo se: Martyn je bil eden najboljših »trialistov« na svetu. Dokler se ni leta 2013 usodno poškodoval na eksibicijskem nastopu v Silverstonu. Fortuna mu je »odvzela« noge. Ampak ne tudi volje do življenja in – kolesarjenja. Ker je Martyn bil (in še vedno je) eden najboljših kolesarjev na sploh (vsaj v MTB in trial »sceni«), so mu, v sodelovanju z najbolj znanimi podjetji , izdelali posebno kolo, s katerim Martin premaguje take izzive, ki bi navadnemu smrtniku milo rečeno predstavljali nepredstavljivo oviro.

Nekaj tednov nazaj, se je s svojo ekipo odpravil v Ft. William na Škotskem (tudi o tej meki MTB scene smo na naših straneh že pisali – uporabite iskalnih na vrhu strani), kjer se je, na vsesplošno vzhičenje gledalcev ene najbolj znanih tekem v svetovnem pokalu, s svojim E-Canyonom spopadel z izjemno težko, tehnično progo. In jo na koncu premagal. Z nasmehom na ustih. Naj vam bo ta video v opomin in navdih, kaj zmoreta človeška volja in vztrajnost. Kapo dol, Tine!

';