Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Dejan Zavec: Izdelki Herbalife so mi pomagali na poti do uspeha

Nekateri najbolj zanimivi športniki in ekipe po vsem svetu so ponosni ambasadorji blagovne znamke Herbalife Nutrition. Med sponzoriranimi športniki je tudi najboljši slovenski boksar, evropski in štirikratni svetovni prvak v velterski kategoriji, Dejan Zavec.

 

Dejan nam je zaupal, kako preživlja svoje dneve in kako skrbi za uravnoteženo prehrano.

Kako začnete svoj dan?
Svoj dan vedno začnem že zgodaj. Takoj, ko se prebudim, popijem Herbalifov zeliščni koncentrat aloe vere. Ta vodo ali kateri koli hladni napitek obogati z osvežilnim okusom agrumov in prispeva k boljšemu počutju čez ves dan. Ob zajtrku po navadi popijem tudi hranljiv napitek Formula 1 Herbalife, ki mi da začetno energijo za začetek dneva in za moje treninge, ki jih imam že v dopoldanskem času. Napitek Formula 1 z okusom vanilje prav obožujem.

Na kaj pazite pri svojih obrokih?
Pozoren sem na to, da je moja hrana raznovrstna in mi da dovolj energije za ves dan. Če je ta bolj naporen, poleg obrokov dodatno pojem še prehransko dopolnilo Herbalifeline® Max, bogato s ključnima maščobnima kislinama omega-3 EPA in DHA, in kakšno beljakovinsko ploščico Herbalife, ki je pogosto tudi odlična malica. To naredi moj dan veliko lažji in kakovostnejši.

Dolgo časa je bila v ospredju predvsem vaša profesionalna boksarska kariera. Čemu zdaj namenjate največ časa?
Zelo sem vesel, da lahko po svojih dosežkih v boksu ostajam aktiven v vlogi osebnega trenerja potencialno dobrih športnikov. Svoje življenje živim kakovostno, Herbalife Nutrition mi pa pri tem pomaga. V prostem času tudi veliko tečem, tek je del mojega življenja. Lahko rečem veja življenja. Med tekom lahko v miru razmislim, naredim načrte za naslednji dan in odložim stres.

Kaj svetujete mladim športnikom?
Predvsem je pomembno, da se mladi športniki zavedajo prednosti dobre, kakovostne prehrane. Morajo se zavedati, da je pomembno, kaj dajo nase, še bolj pa, kaj dajo vase.

Več informacij: www.herbalife.si

';