Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Po poteh preddvorskih voda

Zavod za turizem  Preddvor v sodelovanju s Centrom za trajnostni razvoj podeželja in Ribiško družino Kranj, v počastitev svetovnega dneva turizma vabi na, že tretji pohod PO POTEH PREDDVORSKIH VODA.

Tokrat bomo na pohodu spoznali potok Belca. Pohod bo v soboto, 8.10.2016, ob 9. uri, zbor pri Brunarici Turističnega društva Bašelj.

Potok Belca izbira nad Bašljem in teče skozi Zgornjo, Srednjo in Spodnjo Belo proti reki Kokri (pri Brdu). Član ribiške družine nam bo na kratko predstavil značilnosti in pestrosti potoka. Sledil bo pohod ob potoku Belca. Zaključili bomo z ribiško malico v gostilni Pr Bizjak. Pot bo trajala približno 2 uri .

Dogodek se izvaja tudi v sodelovanju s podporo Podeželskega razvojnega jedra, ki ga sofinancirajo občine Preddvor, Kranj in Naklo. Udeležba je brezplačna, veseli pa bomo morebitnih prostovoljnih prispevkov. Obvezna je predhodna prijava na: inforeddvor-tourism.si ali 031 698 627 .

Prijave so možne do petka, 7.10.2016
.

';