Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Nagradna igra, da lahko v Sežani tečete brezplačno!

Verjetno vsi ne veste, da je ideja za rojstvo enega najboljših tekov v državi, za Mali kraški maraton, zrasla tako rekoč v Delovi hiši. Pred 16 leti. Iz ideje je nastala vrhunska prireditev, s katero so sežanski organizatorji dokazali, da so med najboljšimi v državi, vsako leto na Krasu teče 3000 ljudi.

Ker se je naša časopisna hiša odločila, da ponovno podpre Mali kraški maraton, smo pripravili nagradno igro, s katero morda postanete  udeleženec prireditve brez plačila startnine.

Seveda le, če pravilno odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Kako je ime slovitemu, zdaj že tekmovalno upokojenemu slovenskemu maratoncu, tudi udeležencu olimpijskih iger, ki je večkrat tekel v Sežani. Njegov priimek je Kejžar, kakšno pa je njegovo ime?

Podrobnosti o naši nagradi igri lahko najdete na elektronskem naslovu http://promo.delo.si/malikraski.

';