Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Končno! Makadamkanje v Sloveniji

Malce drugačen kolesarski maraton. Precej drugačen kolesarski maraton. Sploh ne gre za kolesarski maraton. Bolj za kolesarsko avanturo! Da, tega se manjka v matkurji!

Dust Lust je kolesarski dogodek netekmovalnega značaja katerega namen je doživetje neokrnjene narave in odkrivanje manj znanih poti. Udeleženci se po neoznačeni trasi gibajo s pomočjo navigacijskih naprav ali predpripravljenih zemljevidov. Preverjena gps sled jih bo vodila po daljši 160km ali krajši 100km dolgi trasi vse do cilja. Ni vmesnih postaj, ni spremstva, ni pomoči, udeleženci morajo sami poskrbeti za pravilno opremo, hidracijo, prehrano in pomoč v primeru nezgod. Ob trasi se nahaja nekaj točk kjer je možna okrepčitev, vendar organizatorji priporočamo da se zanašate izključno na svoje sposobnosti in izkušnje.

 

 

Trasa in prijave:

V ponedeljek 17.09. bodo na spletu objavljeni obe dokončni trasi, ki ju bojo morali udeleženci natančno preučiti ter prenesti v navigacijske naprave. Uporaba sledilne naprave je obvezna – naj bo to Garmin, pameten telefon ali karkoli drugega. V primeru da udeleženec ostane na trasi brez kolesarskih kolegov, je sledilna naprava njegova edina pomoč do cilja.

Udeležba je brezplačna vendar je število udeležencev omejeno na 80 kolesarjev, predprijave se zaključijo v četrtek 20.09. V kolikor bo na voljo še nekaj prostih mest, omogočimo prijavo tudi na kraju dogodka. 

Ob prijavi dobijo udeleženci bon za topel vegi/mesni obrok v gostišču Mašun, to je tudi edini del Dust Lust dogodka za katerega je potrebno plačilo.

Parkiranje:

Parkirnih mest je na Mašunu veliko, kljub temu priporočamo, da se udeleženci povežejo med seboj in delijo prevoz. Poskrbimo za to da čista narava ostane še naprej takšna.

Dodatno:

Za tiste ki bi želeli pred sobotnim dogodkom prespati na Mašunu bo v petek pozno popoldne organizirana krajša vodena družabna tura. Zainteresirani kontaktirajte Roberta Jenka, ki bo vaš vodnik in vam lahko nudi pomoč pri rezervaciji nastanitve. Vodena tura je brezplačna, ostale informacije in prijave pa na robi.jenko@gmail.com. Število mest je omejeno.

Pravila dogodka in predprijave so na naslovu:
adventure-front.com/dust-lust-2018/

---

 

';