Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Načrt vadbe s sklecami

Za vzdržljivostne športnike pravimo, da nikoli ne smejo zanemariti vadbe za moč in obratno. Predstavljamo skupek vaj s skelcami, s katerimi boste dobili trening za vzdržljivost in moč v enem. Za tokratno vadbo ne boste potrebovali ničesar, le blazino in vaše telo, saj boste večino dela opravili z vašo telesno težo, torej vaša utež bo vaše telo. Vse vaje spadajo med funkcionalne, kar pomeni, da vključujejo veliko število mišic in velike mišične skupine, obenem pa izboljšujejo kondicijo in krepijo vaše telo. Gre za vaje s katerimi boste dvignili srčni utrip, pokurili ogromno kalorij in okrepili telo za vsakdanje izzive. Ker za vadbo ne potrebujete ničesar, jo lahko izvajate v zavetju vaših štirih sten ali v najljubšem fitnes kotičku, kjerkoli in kadarkoli.

Predstavljamo tri skupine vaj za povečanje moči, ki temeljijo na sklecah in s katerimi si lahko pomagajo začetniki, rekreativci ali vrhunski športniki.

';