Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Evropski teden športa

Vzemite si čas za 10-minutni odmor in se pridružite Evropskemu tednu športa.

Vabimo vas, da si v petek, 29.9., ob 10. uri, vzamete čas za aktivni odmor. Kjerkoli in s komerkoli. Bodite aktivni!

V soboto, 23. septembra, se je po celi Evropi začel Evropski teden športa. Namen iniciative je spodbuditi prebivalce k čim večji gibalni aktivnosti. In seveda ne zgolj v tem tednu, temveč vsak dan, celo leto. Slovenci smo, tudi ko govorimo o gibalni aktivnosti, nadpovprečni. Več kot 20 odstotnih točk nad evropskim povprečjem, če primerjamo delež gibalno aktivnih posameznikov.

Vabimo vas, da tudi v petek, 29.9., ob 10:00 uri pokažemo, da smo pravi športni narod, ne le po vrhunskih dosežkih, temveč tudi ko govorimo o športu za vse. Pridružite se pobudi in si v petek točno ob 10. uri vzemite čas za aktivni odmor. Bodisi v šoli, pisarni, doma ali na kakšnem drugem mestu.
V prilogi vam pošiljamo štiri različne sklope vaj, ki jih lahko uporabite v ta namen. Pripravili so jih kineziologi vključeni v projekt »Razvoj kadrov v športu«. Sicer kot telovadbo na delovnem mestu, seveda pa je primerna tudi za vsa druga okolja. Uporabite tiste, ki so vam naljubše in jih boste z veseljem izvajali tudi v prihodnje.

V kolikor ste uporabnik socialnih oMrežij in boste fotografije objavljali na vaših profilih, vas prosimo, da uporabljajte slogan #beactive. Lahko pa nam tudi pišete na sportzavse@olympic.si.
Pridružite se nam in skupaj preko športa prispevajmo k boljši družbi.

 

 

 

';