Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Zimski kolesarski čevlji. Je to najboljši model?

Tega ne vemo, ker jih nismo še imeli priložnost imeti in voziti. Resnica je pa ta, da so to zagotovo najlepši model zimskih kolesarskih čevljev. Res je, da gre zima počasi v pozabo, ampak ta model je vozen tudi v spomladanskem času. Komu gredo galoše na živce? Vsakemu poštenemu kolesarju. Da ne pišemo o tistih smešnih nogavicah, gamašah, ki so res neprivlačni in štorasti.
Fizik Artica R5 je tisto, kar smo iskali. Zimski kolesarski čevlji so po večini robustni, ogromni, neudobni in dragi… in zato jih ima malokateri kolesar. Raje kupimo pet parov gamaš ali galoš, kot pa bi dali na primer 200 evrov za tale par čevljev, ki so, morate priznati, zelo, zelo spodobni.  Da, italijanski so! Elegantni so, najlažji v svoji kategoriji, nič kaj robustni pancerji.  Mar ni tako, da so italijanski čevlji najboljši na svetu. Komaj čakamo prvo vožnjo!

''Čevlji so ključni element pri tekmovanju na najvišji ravni, zato sem tudi zadržal FIZIK čevlje, čeprav sem zamenjal team. S FIZIK ekipo že dolgo tesno sodelujem pri razvoju čevljev - to je res zmagovita kombinacija!' pravi Philippe Gilbert.

';