Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Video: 6 stvari, ki jih morate preveriti, preden greste na kolo

Pred vami je težak trening ali dolga pot s kolesom, morda celo tekmovanje. Pa veste, da nekaj na vašem kolesu ne štima že od prejšnjega tedna. Sedež ste ponovno naravnali ... ne, ni to. Prestave ali zavore? Kaj hudiča se dogaja? No, na srečo so pri Global Cycling Network zopet postregli z vodičem in predlagali šest stvari, ki jih morate, kar se vzdrževanja in priprave vašega kolesa tiče, opraviti pred vašo naslednjo pomembno turo ali tekmovanjem.

Če imate čas, lahko to storite skoraj vsakič, pa zgoraj omenjenih težav ne boste imeli, saj boste svoje kolo poznali do onemoglosti. Nič vas ne bo moglo presenetiti. No, morda kakšen nestrpen voznik ali žebelj na cestišču. Srečno!

';