Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Test koles: Moje kolo, moje sanje. In ne nujno v oblakih (2)

Dobro vemo, kje živimo in kako zahtevni časi so. Rekreacija je ena zadnjih stvari, ki nas še vedno dela srečne; res je tudi, da so nekateri rekviziti postali zaradi pasti vsakdanjika za nas (pre)dragi. Recimo cestna kolesa.

Vendar , pozor: dobra cestna dirkalna kolesa niso nujno zelo draga. Skupno smo izbrali 30 specialk po ugodni ceni (prvi del preizkusa si oglejte in preberite na tej povezavi), s katerimi se lahko lotite cestnega kolesarstva tako, da boste zagotovo uživali. Tako v kakovosti koles kakor v vožnji.

V drugo skupino smo uvrstili kolesa, ki stanejo od 1000 do 2000 evrov. Dvajset koles smo našli, njihova kakovost pa je, pričakovano, nekaj stopnic višja od tiste v prejšnji skupini. Okvirji so narejeni iz visokokakovostnega aluminija ali ogljikovih vlaken, opazimo tudi, da imajo veliko boljšo opremo. Nekatera kolesa iz te skupine je mogoče spremeniti v prave dirkalnike, če pozneje, ko vam spet uspe nekaj prihraniti, nanje nadenete nekaj kosov še boljše opreme.

10 cestnih dirkalnih koles do 2000 evrov

 

 

';