Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Pametni tekaški nedrček Sensoria

Nedrček Sensoria Fitness je obenem tudi merilnik srčnega utripa, podjetje pa poleg sprecializiranih nedrčkov izdeluje tudi tekaške majice za moške, zato brez skrbi.

No, nedrček pa je samo za dekleta. Merilnik srčnega utripa je skrit in spravljen v sprednji del nedrčka pod prsmi, tako da komaj čutite pritisk na svoje telo. Tako kot z običajnimi nedrčki s kostmi se lahko tudi pri tem zgodi, da vas bo med daljšim tekom malce ožuljil ali odrgnil. Zato je primeren predvsem za 10 in 21 kilometrov.

Dodana vrednost: povežete ga lahko tudi z drugimi aplikacijami, in takoj ko ga odvijete in oblečete, vam brez vnesenih osebnih podatkov pokaže srčni utrip. Brez ovinkarjenja torej. Sensoria poleg oblačil ponuja tudi nogavice, ki merijo vaš tekaški ritem.

Cena: 130 evrov

';