Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Nekaj oprimkov za dušo in oči

1 / Plezalniki

La Sportivini plezalniki Testarossa so plezalni čevlji za zahtevne plezalce, ki jim oblika plezalnika ponuja kompromis med udobjem in tehničnimi lastnostmi. Kombinacija asimetričnega zavezovanja, naravnega in umetnega materiala ter patentiranega sistema P3 poskrbi, da ostane plezalnik tudi po dolgotrajni uporabi v isti obliki.

www.lasportiva.com

2 / Plezalni pas

Black Diamondov plezalni pas Momentum DS je udoben vsestranski plezalni pas za uporabo vse leto, popolnoma nastavljiv v pasu in nogah. Zapenjanje v pasu je z obeh strani, točka navezovanja je vedno na sredi. Ima nastavljive nožne zanke, nastavljiva elastična trakova zadaj se lahko odpneta, ima štiri oblikovane zanke za opremo.

www.blackdiamondequipment.com

3 / Varovalo

Petzlov Grigri 2 je varovalni pripomoček na samozatezni sistem varovanja. Je zelo dobrodošel za začetnike in plezalne mojstre.

www.petzl.com

4 / Vrečka za magnezij

La Sportivina vrečka za magnezij Katana je narejena v slogu plezalnikov istega imena. Na vrhnjem robu ima nezlomljiv obroč za lažje rokovanje. Pa seveda zanko za pritrditev na pas.

www.lasportiva.com

5 / Deska za trening

Deska za trening RE je namenjena vadbi moči prstov in rok, primerna je tako za začetnike kot za izkušene plezalce. Vdelane ima različne široke poličke za visenje in delanje vzgibov, z dvema vijakoma se pritrdi na primer v steno nad vrati.

www.rockempire.cz

';