Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Kolesarjenje v pisarni

Ok, zdaj je potrjeno. Človeška iznajdljivost res ne pozna meja. Nekaj mesecev nazaj sem pisal članek o nekemu direktorju, ki se je v enem tednu prelevil iz papirnatega škrata v »vrhunskega« spustaša na kolesu. Z besedo vrhunskega sem malo pretiraval, ampak vseeno. No, in zgodba se na drugi strani brbotalnika nadaljuje.

Potovanje v službo s kolesi postaja tudi pri nas način življenja. Vendar obstaja en problemčič – iz kolesa, v norem prometu ne moreš voditi tele-konference, odgovarjati na elektronsko pošto, še tajnice ne moreš poslati po skodelico kave. Fantje iz podjetja Wahoo fitnes so ob skupnih treningih na trenažerjih prišli do ideje. »Zakaj bi gledali TV, če lahko, ob treningu vodim celotno pisarno?« Nastala je miza, ki (seveda v kombinaciji s trenažerjem) podpira priključke večinoma vseh prenosnikov, tablic, telefonov in ... je popolnoma nastavljiva, tako, da lahko pisarno vodiš iz »nedeljskega kolesarskega izleta v Iški vintgar«, ali pa, po vzoru Polanca, polagaš vršiške ovinke.

Izbira je vaša. Dejstvo pa je, da lahko celotno podjetje vodiš med treningom. In to brez da bi skrbel, kaj bo priletelo vate iz naslednje ulice.

';