Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Ko tečemo za druge

V ZDA, zibelki dobrodelnih športnih prireditev, so prišli na krasno idejo, kako bi lahko rekreativci, ki si lahko privoščijo tekaške copate in pripomočke, s pretečenimi kilometri darovali tistim, za katere se jim zdi, da te sreče nimajo. 

V poplavi tekaških aplikacij, nam je v teh burnih časih, najbolj v oči padla aplikacija Charity Miles, s katero lahko ponudite nekaj sreče tudi manj srečnim od vas. Čeprav gre za zelo razširjeno aplikacijo v ZDA , je pri nas takšen način dobrodelnosti dokaj neznan, zato držimo pesti, da jo bomo dobili tudi v Sloveniji. Tisti, ki prihajate iz pretežno severno-zahodnega dela Slovenije ne skrbite, ne boste olajšali svoje denarnice, temveč dušo. Dobrodelni organizaciji namreč darujete denar s pretečenimi ali prekolesarjenimi kilometri. Kilometer teka velja 25 centov, na kolesu pa 10.

Svoje dosežke lahko delite s prijatelji na socialnih omrežjih in jih spodbudite, da tudi oni prispevajo nekaj kilometrov.

';