Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Intersport v novi preobleki

Najbolj mestna prodajalna Intersport že žari v novih jesenskih športnih kolekcijah. Posebno pozornost smo namenili oddelku s ponudbo športno-elegantnih kolekcij za ženske, pa tekačem, ki jim je na razširjenem oddelku za tek na izbiro več 100 kot modelov tekaških copat. Da bi izbrali tekaški copat, ki kar najbolje objame vaše stopalo, vam brezplačno opravimo analizo stopal na napravi Foot Scan in še video analiza teka. V les smo oblekli oddelek za pohodništvo, kjer boste našli večnamenska oblačila, pohodniško obutev za sprehode in tudi za zahtevne visokogorske ture, nahrbtnike in številne uporabne dodatke.

Če boste v dvomih, kako vam pristoji novo oblačilo, vas pri garderobah čaka interaktivno ogledalo Tweet Mirror.

Tudi ljubitelji ekipnih športov bodo prišli na svoj račun. V prodajalno je pravkar prispela uradna košarkarska žoga prvenstva Eurobasket 2015.

';