Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Brez česa ne smeš kampirati

Kampiranje je lahko mučno, če nismo primerno opremljeni in pirpravljeni za užitke, ki naj bi sledili...

Nekaj nasvetov, ki smo jih nabrali od izkušenih kampistov. Taki nasveti so vedno dobrodošli. Držite se jih, upoštevajte jih in počitnice bodo lepše. Predstavljamo pet izdelkov brez katerih nikar ne hodite v kamp.

 

1. Solarni tuš
Obesim na drevo in se v miru stuširam. Brez žetonov in kovancev in vrst, samo nihče me ne sme videti, da uporabljam šampon v naravi. Ampak, kdo pa med dopustom rabi šampon. Naj se naša koža vsaj za nekaj dni spočije od kemije!

 

 

2. Lasten stol
Izkušeni vedo, vemo, da je lasten stol zlata vreden. Nihče se ga ne sme dotakniti kaj šele usesti nanj. Sami skrbimo zanj, vedno je pri zadnjici, nikoli nikogar ne moti in… Zadnja leta so režiserski zložljivi stoli hit med glavami družine, ki obožuje kampiranje.

 

 

3. Osebni ležanik/stol za na plažo
Ker smo marljivi bralci na plaži, nujno potrebujemo ležalnik, ki bo vedno prost. Torej mora biti samo vaš in ne od vseh. Kar je moje, je tudi vaše pri kampiranju ne velja vedno. Poznamo občutek, ko prideš iz vode, pardon morja, jezera, reke in se moraš usesti na skalo, ker na tvojem ležalniku leži na primer…. zet!

 

 

4. Svetilka
Je najpomembnejša v celem šotoru. Mobilnik se fila in ni dobra zamenjava za staro dobro svetilko, ki visi in čaka nočne ure vedno na istem mestu. Kdo je uporabljal svetilko in je ni vrnil na svoje mesto?? Poznano ne?

Svetilko lahko kupite tudi tu!

 

 

5. Sočna očala
Moški jih ne uporabljamo kot zaščito pred soncem ampak bolj za opazovanje ptic, ki letijo proti soncu in na primer Čehinj, ki razkazujejo svoje kopalke. Ne moten pogled ob najhujši pripeki se globoko vtisne v spomin iz katerega lahko črpamo dolgo v zimo.

 

';