Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Adidasovo tekaško orožje

Potrjen in priznan s strani profesionalne tekaške industrije je model Ultra BOOST popolnoma intuitivno odziven na gibanje stopala, saj na tisoče edinstvenih energijskih kapsul, ki so sestavni element BOOST pene, omogoča maksimalno učinkovitost in udobje tudi nad sto kilometrov. Z inovativnim tehnološkim pristopom in implementacijo pletene tehnologije Primeknit prispeva k udobju in stabilnosti copata ter odstranjuje možnost nastanka trenja, ki vodi do nelagodja ali poškodbe stopala med tekom. Športnim entuziastom copati pomagajo pri najbolj pomembni dimenziji teka, in sicer vzpostavitvi neposrednega kontakta s tlemi, kar je adidas dosegel z uvedbo nove petne konstrukcije. Slednja je vitalnega pomena za naravno raztezanje Ahilove tetive, ki pripomore k vrhunski stabilnosti in kontroliranim tekaškim podvigom.

Revolucionarni Stretch Web podplat  z elastičnim dizajnom  in pravo mero opore tako premika meje zmogljivosti tekačev in odpira možnosti doseganja novih osebnih ciljev.

Objava ni bila naročena ali plačana.

';