Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Adidasova prihodnost športnih copat

Adidas s športnimi copati Futurecraft 3D postavlja smernice prihodnosti športne obutve. Oblikovani s pomočjo 3D tiska namreč posedujejo zmožnost popolnega prilagajanja vsakemu stopalu ter z unikatno kombinacijo materiala in proizvodnega procesa ponujajo najbolj personalizirano športno izkušnjo doslej.

Tehnološko napredni model serije Futurecraft, ki je rezultat sodelovanja med adidasom in vodilnim podjetjem za 3D tisk – Materialise, dviguje kakovost športne obutve ter raven individualne podpore in ravnotežja pri teku. S povsem prilagodljivim in zračnim ogljikovim odtisom, ki povezuje natančen oris in točke pritiska stopala, so copati po meri tekača izoblikovani v nekaj minutah teka. Predstavljajte si, da vstopite v adidasovo trgovino in s kratkim tekom na tekočem traku ustvarite športne copate, popolne za vas.

Zgolj prvo poglavje v seriji Futurecraft odraža umetnost športnih copat v prihodnosti in obljublja povsem novo tekaško doživetje, ki je popolnoma prilagojeno vašemu stopalu.

Poglejte v prihodnost na tej povezavi!
 

';