Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Velenjska mestna avantura

Društvo tabornikov, Rod Jezerski zmaj po nekaj letih v Velenju zopet pripravlja mestno avanturo.

Mestna avantura je multidisciplinarno športno tekmovanje, ki poteka po mestnem jedru ter njegovi okolici.  Razdeljeno je na tri kategorije: najkrajšo kategorijo BERGMANDELC, pri kateri se tekmovalci podajo na progo dolgo 20km, daljšo kategorijo POZOJ

, s progo dolgo 40km in najdaljšo kategorijo MASTODONT, z dolžino proge 80km. Tekmovalci se preizkušajo v različnih disciplinah.

Letos se boste lahko preizkusili v trekkingu, kolesarjenju, veslanju in orientacijskem teku, za prave avanturiste pa smo pripravili še abseil in jamarstvo. Tekmovanje ponuja nevsakdanje izzive, različne športe, težke trase, nove izkušnje, skratka, tekmovanje, ki ostane v spominu.

Avantura bo potekalo v soboto, 3. oktobra 2015, v Velenju in njegovi okolici. Prijave sprejemamo do 19.9.2015. Poleg nepozabnega doživetja bo na avanturi poskrbljeno za hrano in praktične nagrade, za vse udeležence.

';