Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Trans Julijus

Kranjska Gora, Bohinj, Cerkno, dolina Soce in Škofja Loka bodo v letu 2017 prvič gostile večdnevno enduro MTB tekmovanje, imenovano Trans Julius. Trans Julius se prične 20. maja z uradnim treningom v Kranjski Gori, samo tekmovanje pa bo otvoritev doživelo z nočno etapo v Cerknem 22.
junija.

Bohinj Outdoor Festival

Po vzoru Soča Outdoor Festivala bo 24. in 25. junija 2017 potekal Bohinj Outdoor Festival, kjer bo od jutra do večera poskrbljeno za različne outdoor aktivnosti, kot so: pumptrack, enduro MTB tekmovanje za najmlajše, supanje, slackline, prisotni pa bodo tudi razstavljavci outdoor opreme za kolesarje,
pohodnike, kajakaše, suparje in druge outdoor navdušence. Sobotni večer bomo zaključili z zabavo za
vse okuse.

Trans Julius

V Kranjski Gori bo spoznavni dan in dan za trening za vse tekmovalce, saj bodo med drugim uradno odprli tudi najnovejšo gorsko kolesarsko pot v tem delu Julijskih Alp. V Cerkem, prvi dan tekmovanja čaka nočni prolog – v soju kolesarskih luči bodo pričarali pravo gorsko kolesarsko poslastico za vse tekmovalce ter obiskovalce.

Že naslednji dan se bodo tekmovalci odpravili v prelepo dolino reke Soče, na etapo, ki bo navdušila s svojimi razgledi. Sledi selitev v Bohinj, ampak še preden pridejo v eno izmed najbolj slikovitih dolin Julijskih Alp, se ustavijo na Soriški planini in odvozijo eno najdaljših in epskih etap v teh koncih. Zadnji dan tekmovanja  bo navdušila etapa s skupinskim štartom z vrha smučišca Vogel, ki se bo koncala ob Bohinjskem jezeru. Najboljši tekmovalci vseh štirih dni tekmovanja bodo seveda nagrajeni, in sicer s posebnimi nagradami imenovani Juliusi.

Za več informacij o enduro MTB dogodivšcini Trans Julius in Bohinj Outdoor Festivalu obišcite spletno
mesto www.trans-julius.com.
 

';