Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

15.3. Dr. Mojca Amon o mišični relaksaciji

Vsak projekt se začne pri osnovah, pravi avtorica zapisov o zdravem življenju v Poletu 02, dr. Mojca Amon. Govorimo o dobrem temelju.
Temelju, ki temelji na sproščeni odločitvi, trezni, a optimistični. Kako doseči takšno stanje v realnem drvečem svetu, kjer vsi želijo svoje, čim prej in čim hitreje? To stanje lahko navadno ohranjamo z redno pozornostjo, ki jo namenimo sprostitvi. V kakršni koli zdravi metodi.
Personalizirano. Primeru tehnik mišične relaksacije se lahko prepustite na delavnicah, ki so in bodo potekale februarja 2018 v okviru Zdravstvene fakultete, Univerze v Ljubljani (http://www.zf.uni-lj.si/si/arhiv-novic/2447-vsakdan). Za dodatne informacije pokličite na 01 300 11 65 ali pišite na: cvu@zf.uni-lj.si.

Program preventive z gibanjem in prehrano organizira Center vseživljenjskega učenja na Zdravstveni fakulteti in pridružite se lahko vsi zainteresirani. Gre za predavanja s praktičnimi delavnicami v telovadnici, ki bodo potekale od februarja do maja 2018 po naslednjem
programu (5 modulov, od februarja do maja 2018, od 17:30 do 20:30 na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani):


Mojca Amon

1.    ZAVEDANJE: »Zavedanje olajša vedenje«, 15.2.
2.    PREVENTIVA: »Preventiva se začne pri razumevanju osnov«, 15.3.
3.    POMEN SPREMEMB: »Sprememba za napredek«, 12.4.
4.    POMEN SLEDENJA: »Gibanje kot konstanta«, 17.5.
 

';