Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Marko Baloh in kolesarji zbrali več kot 500 kilogramov hrane

V petek in soboto, 23. in 24. januarja, se je v Športnem centru Millenium že desetič zapored odvil tradicionalni 24-urni kolesarski podvig. Marku Balohu, enemu najboljših ultra-kolesarjev na svetu, se je pridružilo več kot 100 rekreativnih in profesionalnih kolesarjev. Ob podpori BTC je jubilejno 10. dobrodelno kolesarjenje potekalo v sodelovanju s Športnim centrom (ŠC) Millenium. V podporo humanitarni organizaciji Anina zvezdica, so obiskovalci ŠC Milleniuma zbrali več kot 500 kilogramov hrane z daljšim rokom uporabe.

Letošnje kolesarjenje, v katerem so udeleženci zbirali tudi hrano z daljšim rokom uporabe, je Marko Baloh, idejni vodja in glavni akter dogodka, označil za uspeh. O kolesarskem duhu, ki je pretekli vikend preveval Športni center Millenium, je povedal: »Osebno sem užival ob pogledu na zavzete kolesarje, ki poganjajo pedala za dober namen. Veseli me, da se iz leta v leto interes za sodelovanje na dogodku veča in da so poleg kolesarjev, nekateri med njimi me spremljajo že več let, svojo podporo dogodku izkazali tudi številni obiskovalci, športniki in znane osebnosti. To potrjuje, da je namen tradicionalnega dobrodelnega kolesarjenja dober, hkrati pa dokazujemo, da lahko skupaj prekolesarimo več poti na poti družbenih sprememb in tudi skozi šport vlijemo za to potrebno upanje«.


 

';