Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Zakaj so topilci maščob škodljivi?

Če natančneje pogledamo področje topilcev maščob, se zdi vse podobno področju dopinga. Kar deluje, je zdravstveno nevarno, če pa ni nevarno, pa ne deluje. Je zapravljanje časa, energije in denarja. Zato postanite raje sam svoj topilec maščobe. Malo manj na krožnik, pa v klanec, med drevesa, na travnike. Življenje je tam in ne v tabletkah. Zraven pa si privoščite kakšno kavico. Ta tudi v zmernih odmerkih, preden vam začne srce premočno razbijati v prsnem košu, nekoliko pripomore k topljenju maščob.

Zakaj so topilci maščob nevarni?

 › Če vam angleščina ne dela težav, si poglejte naslednjo spletno stran, ilustrativni primer, kako zapravljamo denar in zdravje.

› Noben topilec maščob ni nenevaren, organ ki je najbolj na udaru, so jetra.

› Topilci maščob ne prizanašajo niti srcu. Pri motnjah srčnega ritma, zlasti pri ambicioznih športnikih, ki bi bili radi vitki, je nujno pomisliti na prikrito uporabo topilcev maščob.

› Ob zelo razširjenem preprodajanju zdravstvenih trditev o dopolnilih s področja športne industrije ni nobenega resnega preverjanja strokovnega znanja. Kdo je odgovoren za zdravstveno škodo?

';