Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Video: Kakšna hoja, kolesarjenje po vrvi!

Pod vami je praznina, ki se konča po 112 metrih prostega pada, vi pa na kolesu skušate prekolesariti nekaj metrov po vrvi. Sliši se varno, kajne? V francoskih Alpah, na nadmorski višini 2700 metrov, je Kenny Belaey, devetkratni svetovni prvak kategoriji trail bike, počel prav to. Belgijski športnik je nedavno v Andori prišel do bronaste medalje na svetovnem prvenstvu, njegove dvanajste medalje na velikih tekmovanjih. Zagotovo dosežek na katerega je lahko ponosen, a zdaj je po njegovih besedah presegel samega sebe.

Po več kot letu priprav in šestih mesecih intenzivnega treninga, mu je na La Plagne uspelo prevoziti 18 metrov dolgo razdaljo na gurtni oziroma "slacklinu".  Popolno ravnotežje ni dovolj, človeka mora biti tudi nekaj v hlačah.

Videoposnetek neverjetnega podviga, si oglejte na tej povezavi!

';