Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Počitnice so tu! Merilnik vsakodnevne aktivnosti za otroke

Naprava vívofit jr. je idealna za otroke, ki prekipevajo od energije, saj je opremljena z udobnim in trpežnim enodelnim zapestnim paščkom, ki si ga otroci zlahka nataknejo in snamejo. Na voljo je v različnih zabavnih in živahnih slogih, zato jo lahko otrok nosi med odmori, na vajah, v bazenu in celo v postelji. Nabavite lahko tudi dodatne paščke za odrasle s katerimi lahko otroci spremenijo slog. Baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik, zagotavlja napajanje eno leto, zato polnjenje ni potrebno.

vívoactive HR Heart Rate Screen

Osnovne lastnosti

Opremljen z baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto; polnjenje ni potrebno
Elegantna naprava, zasnovana posebej za otroke, je udobna, trpežna in primerna za plavanje
Spremlja korake, spanje in doseganje priporočenih 60 minut aktivnosti na dan
Združljiv program za mobilne naprave, ki si ga odrasli lahko naložijo v pametni telefon, vključuje orodja za upravljanje hišnih opravil in zabavno gibalno pustolovsko pot, ki jo lahko odkrivajo otroci
Otroci si s hišnimi opravili prislužijo kovance, ki jih lahko zamenjajo za nagrade, o katerih se dogovorijo s starši

Starševski osebni pomočnik

Merilnik aktivnosti vívofit jr. lahko starši upravljajo z združljivim programom. V programu lahko dodate več otrok ter si po samodejni sinhronizaciji s pametnim telefonom ogledate podatke o njihovih korakih, spanju, vsakodnevnih dejavnostih in opravilih. Dodelite opravila, oglejte si, koliko kovancev si je prislužil posamezen otrok, ter povabite družino k tekmovanju v izzivu dnevnega števila korakov (na pustolovski poti) – vse to lahko opravite v pametnem telefonu Apple ali Android.

Spremljajte domača opravila

Izognite se razburjanju zaradi gospodinjskih opravil in delo prepustite napravi vívofit jr . Starši lahko domača opravila dodelijo s programom v pametnem telefonu, otroci pa na svojih paščkih vidijo, da jih čakajo nove zadolžitve. Nastavite lahko dnevno ali celo tedensko ponavljanje, kar je idealno za otroke, ki potrebujejo opomnik za umivanje zob ali pospravljanje postelje. Za otroke, ki radi odlašajo, pa je mogoče nastaviti časovnik za opravilo, tako da jih lahko naprava vívofit jr. opomni, da se izteka čas, do katerega morajo narediti domačo nalogo ali se obleči.

 

Dodatno priznanje za trdo delo

Merilnik aktivnosti vívofit jr. olajša nagrajevanje in spodbujanje otrok. Ko otroci dosežejo cilj 60 minut aktivnosti na dan, se prikažejo zanimiva dejstva in gibalna pustolovska pot, ki spodbujajo otroke, da se vsak dan potrudijo po najboljših močeh. Ko otroci dokončajo dodeljena domača opravila, si prislužijo navidezne kovance, ki jih zbirajo in nato zamenjajo za dogovorjene nagrade, denimo, da so lahko dodatnih 30 minut pred zaslonom ali da pri njih lahko prespi prijatelj.

 

 

';