Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Mobilna aplikacija za smučarske zavoje Tine Maze

Da bi smučali pravilno in varno, je moto mobilne aplikacije THE EDGE Instructor, ki jo je za smučarske navdušence pripravil Slovenec Sandi Murovec. Smučarski demonstrator, v zadnjih sezonah tudi induvidualni demonstrator Tine Maze in zunanji član ekipe Team To aMaze, letošnjo smučarsko sezono uporabnikom pametnih telefonov ponuja pripomoček za učenje sodobne smučarske tehnike. 

Aplikacija, ki deluje tako na platformi Android kot iOS, je nastala pa po smučarskih posnetkih, analizah in izdelanem sistemu učenja s podaljševanjem smuči (UPS). Tega obravnavata tudi knjiga Na kanto! in istoimenski izobraževalno-dokumentarni film, ki ju je pripravil Murovec.

Sistem učenja s podaljševanjem smuči UPS obljublja, da naj bi že po dveh dneh vsaj po lažjem terenu znali uporabljali zarezno tehniko in tako bolj izkoristili karving smuči. Sodobna smučarska tehnika je nastala zaradi sprememb, ki so jih v smučanje prinesle smuči s poudarjenim stranskim lokom. 

The EDGE Instructor je prva slovenska smučarska aplikacija, nekakšen videopriročnik, ki bo nadgradil vaše smučarsko znanje. Kratko predstavitev si lahko ogledate tudi v spodnjem videoposnetku. 

';