Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Foto in video: Marcel Hirscher v eksploziji barv

”Izjemen, nadnaraven občutek! Smučati sicer nisem mogel tako hitro kot na pravi tekmi, čeprav je bila proga več kot dovolj strma. Pri vsakih vratcih me je za delček sekunde oblak barve popolnoma oslepil.” Tako je svojo izkušnjo z eksplozijo barv opisal smučarski as Marcel Hirscher, štirikratni svetovni prvak, ki se je za dan prelevil v umetnika. Avstrijcu je platno predstavljala strma slalomska proga, namesto čipočev pa je uporabil količke napolnjene z barvo. Noro izkušnjo so pri red Bullu seveda ujeli v foto objektiv in fantastičen video posnetek.

In zakaj so se z ekipo sploh lotili takšnega projekta? ”Smučanju smo hoteli dodati nekaj kulskega,” se nasmehne Marcel, ”seveda pa smo hoteli ustvariti lepo foto galerijo in zdi se mi, da nam je uspelo.”

';