Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Foto: 6. tek dveh dežel sijajno uspel

Pred tednom dni je na tekaških progah v Ratečah in v sosednji Italiji potekal tradicionalni 6. tek dveh dežel, ki poleg mednarodne udeležbe šteje tudi kot del SLOSKI maratona.  ŠD Ponca je organizator teka zadnjih šest let in je naslednik kultnega teka Treh dežel iz preteklosti, ko se je še dalo teči tja do Avstrije.

Letos so uspeli urediti proge za tek tudi v neugodnih vremenskih razmerah in so eden redkih organizatorjev rekreativnega teka, ki mu je v zadnjih letih uspelo organizirati vse razpisane teke.

Kar 99 tekačev se je kljub slabi vremenski napovedi pomerilo na 15 in 7,5 km razdalji v prosti in klasični tehniki. Prav njim gre zahvala, da rekreativni tek v Sloveniji ima in iz leta v leto pridobiva na veljavi in viša kvaliteto načina življenja.

Prav tako gre zahvala sponzorjem, članom društva in mimoidočim, ki so z razumevanjem sprejeli zaporo prog in ubrali drugo, prav tako dobro urejeno progo…

ŠD PONCA in Iztok Butinar prabvijo takole:”Veselimo se srečanja z vami na 7. Teku dveh dežel v prihodnjem letu…”.

Ob boljšem vremenu in primernejšem datumu, bi lahko še dodali ...

 

';