Spletna mesta Dela d.o.o., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si, micna.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh? V redu Omejujem piškotke Želim več informacij

Državni taborniški mnogoboj 2019

Državni mnogoboj 2019 organizira Zveza tabornikov Slovenije in društvo tabornikov Rod mirne reke z Mirne. Letošnji se bo odvijal v športnem parku na Mirni od petka, 14. 6., do nedelje, 16. 6. 2018.
Namen tekmovanja je – poleg preverjanja taborniških znanj in veščin, ki so jih mladih osvajali med šolskim letom – predvsem podpora za razvoj mladega človeka,  gradnja motivacije za nadaljnje poglabljanje znanja, promocija vseživljenjskega učenja, preživljanje prostega časa v naravi, graditev skupinskega duha, razvijanje občutka medsebojne pomoči in spoznavanje ter druženje vrstnikov iz cele Slovenije.

Panoge, v katerih udeleženci tekmujejo, se bodo izvajale v športnem parku in njegovi neposredni okolici. Poskrbljeno bo tudi za hrano in bivanje udeležencev, ki bodo taborili v šotorih.
Pričakujemo okrog 450 udeležencev, od tega 50 prostovoljcev-organizatorjev. Mladi bodo tekmovali v ekipah po pet članov, razdeljeni v osem starostnih kategorij.
Panoge tekmovanja bodo različne glede na starostno skupino, udeleženci pa se bodo pomerili v postavljanju šotora iz šotorskih kril, premagovanju ovir, signalizaciji kratkega sporočila, orientaciji, postavljanju signalnega stolpa in ognja, v lokostrelstvu, šaljivih spretnostnih nalogah in še čem.

Dan, ko se bo največ dogajalo, je sobota, 15. junij med 8h in 17h, tako da vas v tem času prijazno vabimo v taborniško družbo, vendar vam priporočamo, da se glede obiska dogovorite z organizatorjem.

Rod mirne reke Mirna (organizator)

rmr.mirna@gmail.com

Zveza tabornikov Slovenije

zala.smid@taborniki.si

';